31 decembrie 2015

Ultima zi a anului

M-am trezit devreme, cu o mie de lucruri de facut in minte. Diseara mergem la Dana cu Catalin, impreuna cu vreo alti 20 de amici si cunostinte, sa petrecem Revelionul 2016, iar lista chestiilor care treneaza a depasit doua pagini. Este ca si cum urmatoarea ora 00:00 ar inchide o usa cu o cheie pe care nu o mai poti folosi niciodata, prinzand ciorna cu 1000 de To Do-uri si sfasiind-o iremediabil:... trebuie sa ma spal pe cap, sa recuperez fotografiile de la centrul Kodak din Unirea, sa terminam salata de boeuf si sa montam platourile, sa decoram casa Danei cu butaforiile luate de la Jumbo (iar Dana sta la vreo 20 de km de noi :)), sa cumparam un bec E12 W10 (habar nu aveam ca exista asa ceva pana sa-l arda Maya pe cel vechi!) pentru globul disco de pus in camera copiilor, de ales muzica pentru party, de pregatit hainele cu care ne imbracam, de dat cu aspiratorul in sufragerie, de mers la mama, de ...., de...., de....!
... Mi-am facut o cafea si ascult muzica, in timp ce scriu. Lista poate sa mai astepte. Sunt fericita si recunoscatoare pentru ultimele 12 luni. 2015 a fost un an ciudat, plin cu de toate - ori foarte bune, ori foarte rele: am pierdut doua persoane dragi, dar am contribuit la salvarea vietii altora. Am plecat in ianuarie in Dubai si am facut 1 iunie la Stockholm... In septembrie, am fugit patru zile in Grecia, dar ne-am intors repede acasa, din cauza ploilor si a plictiselii. Adevarul este ca, anul acesta, din diverse motive, din lipsa de bani si de timp, nu am prea avut vacanta. Am reusit sa furam insa cate doua - trei zile si sa evadam impreuna, toti trei. In iulie, Catalin si cu mine ne-am casatorit, iar in septembrie am facut nunta, cu doar cateva zile inainte ca Maya sa inceapa scoala. 2015 a fost un an de start-up in multe, dar viitorul pare senin, plin de lucruri noi si bune...impreuna!
Imi iubesc familia, imi iubesc viata si imi doresc sa-i fac pe cei din jurul meu fericiti. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem impreuna cu totii si, mai mult ca orice, ca suntem sanatosi. Restul, cu speranta si incredere, fiind alaturi unii de ceilalti, se construieste!...  
Va urez un An Nou asa cum va doriti, cu sanatate si bucurii! Va urez sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine alaturi de persoanele iubite, sa fiti impacati cu voi insiva si sa fiti impliniti profesional si personal, caci nimic nu este mai important ca echilibrul interior. La Multi Ani, din inima, si un 2016 fabulos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu