13 mai 2015

Despre liste de Craciun si schimbari neasteptate


Au trecut multe peste mine, peste noi de la ultima postare... Citesc randurile de acum aproape doi ani si nu imi vine sa cred cum s-au schimbat lucrurile, cum m-am schimbat eu!... Cred ca, atunci, in Ajunul Craciunului 2013, strigatul meu de ajutor s-a ridicat la cer, iar ingerul meu pazitor si, poate, tatal meu m-au auzit. Am reusit sa-mi implinesc aproape toate dorintele de pe lista de Craciun iar Dumnezeu stie cat sunt de FERICITA, exact asa cum imi doream acum doi ani... Iti Multumesc!


1. Vreau sa fiu sanatoasa si puternica pentru Maya.
DONE! Am trecut peste tot si toate, iar acum sunt sanatoasa, cu voia Domnului!

2. Vreau sa ma indragostesc pana peste urechi de barbatul potrivit.
DONE! M-am indragostit nebuneste de un barbat minunat, care ne adora, pe mine si pe Maya! Este un om exceptional, cald, inteligent, descurcaret, iubitor... un om de familie. Traim impreuna o poveste splendida de iubire, cu filme pentru copii, vizite la locuri de joaca, mese cu prietenii, seri petrecute pe canapea, citind sau vorbind despre cate in luna si in stele, iar noaptea adormim unul in bratele celuilalt... Diminetile sunt frumoase, calde, normale, cu cafea servita pe balcon, in pijamale si sosete de plush. Il ador si sunt fericita alaturi de el, impreuna cu Maya.


3. Vreau sa ii vizitez pe ai mei mai des ca pana acum si sa fiu mai toleranta.
Asta era deja bifata din 2013... doar ca acum am reusit sa o transform in ceva pozitiv si simpatic :) ! Duminicile in familie, petrecute in casa alor mei, sunt din nou zgomotoase, frumoase...asa cum ar trebui sa fie de obicei intr-o casa. Ne-am impacat foarte greu cu pierderea tatalui  meu, dar viata continua si am invatat cu timpul ca el va ramane intotdeauna alaturi de noi, desi in alt mod ca pana acum. Il pretuim si pomenim aproape in fiecare zi...si sunt convinsa ca, undeva, acolo sus. el stie cat de mult il iubim.

4. Vreau sa pot oferi constant jobului pe care il am, plusul de valoare pe care il merita.
Clar, DONE! :) ...

5. Vreau sa calatoresc mai mult. Sa-mi iau anul acesta tot concediul si sa ma bucur de fiecare moment liber, alaturi de Maya si persoanele dragi inimii mele.
DONE! Am reusit sa calatoresc alaturi de persoanele mele iubite mai mult ca niciodata... In 12 luni, am fost plecati din tara aproape o luna intreaga si am evadat in weekenduri la munte ori de cate ori am avut ocazia. Toate, impreuna!

6. Vreau sa visez mai mult. Sa fiu mai creativa. Sa scriu despre tine, despre mine, despre noi.
Nu am reusit sa scriu deloc, nu am timp!... In loc sa scriu, TRAIESC! Sunt o persoana cu inima plina, indragostita de viata si de familia ei, care isi respecta si pretuieste jobul (ce noroc pe mine, sa fac ce-mi place!!!)... Iar cand visez, visez cu ochii deschisi, pentru ca Maya si Catalin imi sunt alaturi! De ce sa caut in vis ceva ce am deja in viata reala?...

7. Vreau sa imbogatesc cumva, locul si oamenii din jurul meu. Sa-i fac sa straluceasca. Sa-si dea seama de adevarata lor valoare si sa nu mai caute in afara, lucruri pe care le au deja in interior! 
ON GOING!... Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Un comentariu:

  1. Foarte frumos desenul (lucrat in echipa: Maya&Cata). Ma bucur pentru tine, postarea aceasta emana pace, iubire si energie pozitiva! La nr. 7 si eu trebuie sa lucrez...Asa sa-mi ajute Dumnezeu!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere