24 decembrie 2013

De Craciun

Ajunul Craciunului este, de departe, ziua mea preferata - parte pentru ca promite Miracolul, parte pentru ca ador cadourile, imbratisarile, regasirile si lacrimile de bucurie. Imi place sa fiu cu persoanele dragi, cu "ai mei" si sa facem nimicuri. Orice. Sa ascultam colinde, sa pregatim masa de Craciun, sa ascundem cadouri... Sa ne impartasim prostioare de peste an...si sperante pentru la anul. Sa fim impreuna.
M-ai intrebat ce-mi doresc de Craciun... De Craciun, iubirea mea, te vreau pe tine. Vreau zambetul tau minunat si inima ta mare. Vreau imbratisarile tale si mangaierea ta pe cap...sa stiu ca sunt protejata. Sa stiu ca nu mai trebuie sa fiu eu cea care bea cafea din cana neagra...ci din cea uitata, bej... Sa stiu ca, daca ma impiedic si cad, esti alaturi de mine sa ma ridici. Si sa mai stiu ca, daca am uitat sa cumpar ceva, te pot suna sa-ti spun sa iei tu, in drum spre casa. O casa a noastra...o viata a noastra...
De Craciun, iubirea mea, imi doresc liniste si bucurie alaturi de tine, Maya si ai nostri. Imi doresc o felie de cozonac, o cafea fierbinte, filme romantice alb-negru vizionate in varful patului si pe voi alaturi. Fara probleme, fara tensiuni, fara pierderi iremediabile... De Craciun, iubirea mea...vreau sa fiu fericita.
Sarbatori fericite, cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu