20 octombrie 2011

Celebrities only Party?!.. No way!...

Aseara, am fost invitata la un eveniment intitulat "Celebrities only party", organizat in cuca macaii, la si mai celebrul "Ambasad'or - Events and Leisure" din Otopeni, incepand cu ora 19.00. In afara faptului ca ora de incepere a evenimentului a presupus, evident, traversarea Bucurestiului pe un trafic dement, dupa 20 km de semafoare, injuraturi si stres pe patru roti, am ajuns, imbracata in volane si matasuri, cu tocuri cui de 10 cm, bretele, decolteu si plete in vant, la locatia respectiva...
Spre marea mea distractie, n-am gasit niciun loc de parcare (nu ca ar fi prea multe locuri de parcare, ci max 40 - 50), un bodyguard indrumandu-ma spre un camp situat in apropiere, la vreo 200 m de locul desfasurarii evenimentului (...cica sa parchez acolo)..., unde nu mai era nicio alta masina. "Am amenajat acolo. Da, e intuneric, dar sunt eu aici..." a incercat el sa-mi "vanda" ideea. "Si...cum ma ajutati dumneavoastra?... Nu se vede nimic, cum sa-mi paziti masina? In plus, cum sa merg prin camp? Ma luati in brate pana la astfalt?... ", i-am raspuns schitand un zambet stramb. Sincer, am crezut ca glumeste. Era bezna deja, 10 grade afara si nu ma gandeam decat la cum merg eu pe tocurile mele de senzatie, cu volanele si matasurile mele... pe un camp neluminat, in the middle of nowhere, spre o locatie dedicata "celebritatilor"... :)))) . Omul a dat din umeri, usor nedumerit. I-am multumit frumos si am plecat acasa.
Pe drumul de intoarcere, am avut alti 20 km, dar de data aceasta plini de voie buna. Radeam singura, imaginandu-mi penibilul situatiei...
Epilog: Le multumesc partenerilor care m-au invitat si le cer scuze ca n-am mers pe covorul rosu desfasurat la intrare. Mai inainte, ar fi trebuit sa merg prin bezna si frig, in doua bretele de matase si tocuri cui...prin camp. Sper ca, data viitoare, sa-si aleaga partenerii de eveniment mai bine... Poate ca, in final, totul a fost perfect, privit din interior... Dar pentru mine, invitatul, a fost naspa.

PS1: Prin prisma celor de mai sus...unde incepe respectul pentru invitati? La intrare, pe covorul rosu?... Acolo, in mijlocul campului unde trebuia sa parchez?... Pe drumul cel neluminat, pe care trebuia sa fac echilibristica pe tocuri de 10 ca sa "dau bine" la poza?... De ce au insistat pe ideea de celebritate si fast, cand ceea ce au oferit ei, inainte de a vedea si restul, a fost un camp in bezna?... Daca veneam in blugi, pulover, pantofi sport si rucsac, m-as fi incumetat. Eram pregatita pentru asta, "era cool si fun". Dar asa?... Dincolo de amuzamentul personal, am ramas cu un gust amar despre ceea ce inseamna organizarea unui eveniment "dedicat exclusiv celebritatilor din Romania", de catre o companie recunoscuta (careia nu-i dau numele din respect pentru cativa oameni deosebiti care lucreaza acolo), alaturi de un partener ca Ambasad'Or... Naspa.
PS2: In locul organizatorilor, daca tot nu aveam locuri de parcare, as fi luminat macar campul ala cu niste torte si as fi nivelat niste alei de acces...asa, ca pentru "celebrities"... ;) In rest...doar de bine! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu