27 iulie 2011

Bine ai venit pe lume, iubitul meu nepotel!

Un copil iti schimba TOT. Perceptie, relatii, spatiu, buget, propriile dimensiuni :)...tot! Dar, in compensatie, ai pe saturate inocenta, iubire, fericire, giumbuslucuri, scancete si degetele minuscule... si merita orice efort, orice temere, orice investitie morala, emotionala sau de alta natura. Pe scurt, un copil este o binecuvantare.
... Astazi, familia noastra a fost binecuvantata cu Andrei Tudor. Nepotelul meu s-a nascut la ora 09:35 si are 3.700 kg, 54 cm si a luat, evident!, nota 10 la nastere, spre mandria parintilor sai, a bunicilor si a mea personal.
Venirea lui pe lume nu este intamplatoare intr-o zi de 27.. (asa cum nici venirea Parintelui Macarie in Bucuresti, tocmai astazi!, nu este o coincidenta). Dumnezeu le aseaza pe toate, intr-un fel si o forma pe care noi nu avem cum sa le intelegem. Putem doar sa ne bucuram de fiecare clipa de viata, asa cum vine.
Felicitari Georgi, Cata, Cristi! Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si rabdare, sa cresteti puiul de om proaspat intrat in familia noastra! Va iubesc si va doresc sa ramaneti la fel de adorabili ca intotdeauna!
Bine ai venit, Andrei Tudor! Sa fii sanatos, fericit si norocos. Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun, alaturi de noi toti, cei care te-am asteptat cu nerabdare si care te iubim din inima, inainte chiar de a te fi nascut!
Cu drag,
Cristina, matusa ta

Un comentariu:

  1. welcome to the jungle!
    Felicitari! sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos si fericit si iubit si las lista deschisa :)

    RăspundețiȘtergere