15 iulie 2011

2 ani de fericire... 2 ani de viata! Maya, iubirea mea...LA MULTI ANI!

Motto: Creatia este cea mai frumoasa sansa pe care ti-o da Dumnezeu de a merge mai departe cu bucurie si speranta. Cand crezi ca totul s-a terminat, cand nu mai ai nicio speranta... fa ceva cu sufletul tau. Da nastere unui vis, unei idei, unui proiect!... Daca poti, daca vrei, daca ai curaj, pluseaza:...da nastere unei vieti. Unei sperante. Vei renaste. Vei fi iarasi TU.

In urma cu doi ani, am crezut ca am murit. De tot. For good. Forever. End. Kaput. Finish. La fin. Punct. ....si a aparut EA! Am dat nastere unui copil care mi-a schimbat viata intr-o miime de secunda, cu o singura privire, cu ochisorii aia incredibil de frumosi si albastri. Mi-am simtit inima batand cu putere, nebuneste, mult mai profund, mai cald decat mi-a batut vreodata. Si am reinceput sa iubesc. Din inima, din suflet...pe vecie. Maya mi-a salvat viata si nu stiu cum as putea sa-i multumesc vreodata pentru fiecare clipa de bucurie, fericire, speranta, viitor creionat...pe care mi le ofera zilnic.
Maya... azi ai implinit doi ani de viata!...Doamne, cum trece vremea... Cat de nebuneste trec toate!... Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, norocoasa... si, inainte de orice...sa fii asa cum vrei! LA MULTI ANI!...
TE IUBESC ENORM. Te voi iubi mereu, neconditionat si complet!... 
Mama

Un comentariu: