30 mai 2011

Bianca este bine!

Am primit vesti excelente din Statele Unite, locul in care Bianca si-a petrecut ultimele doua saptamani, internata intr-un spital pentru operatia teribila, de extirpare de lipom din maduva spinarii si de pe coloana vertebrala! Bianca a trecut cu bine peste operatia complicata la care a fost supusa. Timp de 10 ore, micuta de numai cateva luni a stat sub anestezie generala, echipa complexa de medici ce au lucrat la acest caz depunand toate eforturile pentru salvarea bebelusei. La finalul unui demers chirurgical anevoios, medicii au reusit sa scoata tot lipomul, fara a afecta si alti nervi decat cei ce fusesera deja afectati inainte de operatie!
Bianca va reveni vineri, 3 iunie in tara, si va continua recuperarea, lunga si anevoioasa la randul ei, dar plina de speranta pentru o viata normala! Doamne, iti multumesc ca ai ascultat rugile noastre, ale atator oameni care si-au indreptat gandurile catre un pui mic de om...
VA MULTUMESC, de asemenea, VOUA, celor care ati contribuit financiar la realizarea operatiei Biancai. Eforturile voastre au fost binemeritate! Doamne ajuta ca Bianca sa fie o fetita normala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu