18 mai 2011

Azi, ruga pentru Bianca!

"Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, ai mila de roaba ta Bianca!"

Spuneti din inima, neincetat, rugaciunea lui Iisus de mai sus caci... astazi, Bianca Simu se afla in operatie. Fetita de doar sase luni va suferi interventia chirurgicala pentru care noi toti am strans bani, ca ea sa poata merge normal. Operatia are loc in Statele Unite, in Oakland, si va incepe in jurul orei 19.00, ora Romaniei.

Iata mesajul Monicai Simu, mama Biancai, postat pe site-ul www.biancasimu.cabanova.com: 

"Dragi oameni de bine ,
Nu am mai scris nimic pe site pentru ca am trecut printr un proces decizional lung si epuizant . Dupa nopti de cautari, intr-un final l-am gasit si mi-a raspuns, Dr Pang (doctorul pe care-l caut inca de la inceput), Oakland, California.
Dupa doua saptamani de ganduri si corespondenta aproape zilnica cu dansul si cu alti neurochirurgi din lume care au avut disponibilitatea dar mai ales bunatatea de a raspunde la toate mailurile trimise si intr-un final de a ma incuraja, am decis.
Costul estimat este de app 70.000 euro, data operatiei este de 18.05.2011, durata ei este estimata la 8-12 ore si probabil intoarcerea acasa la inceputul lunii iunie. Face déjà kinetoterapie de o luna, aproape zilnic, mobilitatea piciorului stang s-a imbunatatit, insa abia dupa operatie si dupa o perioada intensa de recuperare, se va afla statusul ei motor exact.
Multumesc inca o data tuturor celor care ati fost si sunteti cu gandul alaturi de Bianca.
Multumesc firmei unde lucrez care ma va ajuta sa suport financiar diferenta pentru operatie.
Multumesc persoanei care a creat si gestionat acest site.
Toti sunteti speciali.
Doamne Doamne sa va rasplateasca pe masura bunatatii si omeniei voastre si toata energia voastra pozitiva indreptata catre ea, sa vi se intoarca inzecit.
Sa ne auzim cu bine si..nu ezitati sa continuati sa ajutati ,asa cum ati ajutat o pe Bianca, ori de cate ori puteti, oricat, oricum..."

Sa ne rugam cu totii, dupa ora 19.00, pentru Bianca. Cu siguranta, Dumnezeu va trimite un inger sa o vegheze in timpul operatiei si totul va fi bine. Bianca trebuie sa alerge ca orice copil normal... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu