18 februarie 2011

Concertul inimilor, pentru Bianca!

Aseara, a avut loc la clubul Tribute din Capitala, concertul caritabil sustinut de Proconsul, Brenciu, Mihai Margineanu si Florin Chilian, in beneficiul Biancai Simu, fetita de 6 luni, diagnosticata cu tumora pe coloana vertebrala. Am fost la zeci de concerte si am organizat zeci de evenimente...dar n-am simtit niciodata inima batandu-mi ca aseara. Baietii au facut un show impecabil. "With or without you" cantat de Proconsul, "You are so beautiful" a lui Brenciu, "Aviatia" lui Margineanu sau "Zece" al lui Chilian au facut deliciul publicului prezent in Tribute la ore mici, in noapte, venit cu gandul sa o ajute pe Bianca.
Am avut alaturi, in demersul acesta caritabil, prieteni vechi si noi, deopotriva, oameni cu care nu mai vorbisem de ani de zile, sau oameni carora abia le-am aflat numele. Tuturor le multumesc pentru implicare, pentru curajul pe care mi l-au dat, prin atitudinea lor, de a lupta in continuare pentru Bianca. Voi mai genera si alte actiuni si, cu incredere in cei din jurul meu si credinta in Dumnezeu, vom reusi sa facem ce ne-am propus, cu totii: sa o salvam pe Bianca...si pe noi insine.
Pana la final, s-au strans vreo 15.000 RON. Nu e mult, nu e putin. Dar pentru Bianca noastra, suma aceasta conteaza caci ea reprezinta un pas inainte spre cumpararea "biletului de acces" spre o viata normala. Iar asta nu este putin... Doamne ajuta.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu