28 februarie 2011

Be happy. E chestie de optiune...

Cred ca A FACE BINE e chestie de optiune, nu de vocatie. Si mai cred ca niciodata nu e prea tarziu sa faci alegerea potrivita. Alegand binele, vei fi mult mai fericit si te vei simti mai liber, mai viu...

... Priveste copiii. Asculta-le judecatile! Ti se va deschide inima si vei vedea lucrurile din jur intr-un fel pe care l-ai uitat... Dumnezeu mi-a aratat lucrurile importante, prin ochii copilului meu. Am (re)invatat o multime de lucruri, iar propria optiune de a fi intr-un fel sau altul este unul dintre cele mai importante.
... Deprimarea, tristetea si singuratatea sunt  optiunile noastre, nu ale altuia. Ca si FERICIREA. Fericirea este o alegere care trebuie facuta azi, acum, cu curaj si incredere, nu "atunci cand o sa...". A alege sa fii fericit, inseamna ca te-ai impacat cu tine insuti, ca te accepti si te respecti asa cum esti. De la fericire la iubire, e doar un pas... poate nici atat. Tu ce alegi?

Un comentariu:

  1. Ce am citit nu e o noutate, dar e atat de necesar sa ne amintim toate astea, sa ne aminteasca cineva.
    Imi place cum e construit articolul, atent oarecum, cu accente clare, si cu suflet, pe de alta parte.
    M-as intreba doar: si daca ne temem sa facem alegerea din precautie? si daca atata precautie nu e buna, nu e fericirea riscanta? vorbim de fericire pe termen lung sau pe termen scurt?
    Multumesc pentru aceasta postare, mi-a facut bine:)

    RăspundețiȘtergere