19 ianuarie 2011

Nu stiu ce am, n-am chef...


... sa mai scriu nimic pe blog. Probabil sunt in cautarea acelui "prea-plin" emotional care ma face sa astern o idee, un gand, orice.
... sa mai fac compromisuri. Probabil sunt in cautare de relatii adevarate, fara fatade colorate si teatru ieftin.
... sa mai accept lucruri doar de dragul altcuiva. Probabil mi-am dat seama ca ceea ce este cu adevarat important, este echilibrul interior si respectul de sine.
... sa te mai ascult cum te plangi, cand stiu prea bine ca este doar forma ta de a atrage atentia... cumva.
... sa mai pierd timpul cu lucruri si persoane ieftine, de proasta calitate, a caror asociere nu-mi face cinste si nici nu ma caracterizeaza. Probabil asta inseamna sa te respecti ca om si sa pretuiesti ceea ce faci cu timpul si persoana ta.
... sa mai continui inclusiv acest mesaj. Este inutil sa-l scriu, sa-mi consum energia, in loc sa creez ceva cu adevarat. Sa construiesc. Sa ajut. Sa sper. Sa cred. Sa traiesc. Sa nu mai pierd vremea.

2 comentarii:

 1. Nu stiu cum se face, dar am exact aceeasi stare :). Ma intreba ieri cineva, fara sa stie de starea pe care o am - daca am auzit expresia Nu te pune cu universul pentru ca iti va demostra ca esti mic :). Am auzit, asta nu inseamna ca sunt si de acord sau ca pot aceepta situatia.
  Multumesc, din nou, pentru ca scrieti!
  Multumesc pentru ca pot sa va citesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, sunt de acord cu voi. Am si eu momente cand chiar nu am chef de nimic. Mi s-a intamplat sa vreau sa scriu, dar sa nu-mi iasa decat prostii pe hartie. Si clar eram influentata de starea de spirit. Daca aflu de vreun remediu, va anunt! :)
  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere