20 decembrie 2010

Doua saptamani

Au trecut doua saptamani de cand nu am mai scris nimic pe blog si am fost trasa de urechi, pe buna dreptate.
Cred ca cineva mi-a furat timpul, altfel nu inteleg unde anume au disparut ultimele doua saptamani din viata mea si cum de am ajuns abia azi, intr-o zi de luni, 20 decembrie, sa constat impostura.... Si totusi, cred ca ultimele doua saptamani au fost mai pline ca niciodata! Evenimente, actiuni, proiecte, bugete, emotii cat China, cadouri pentru copiii defavorizati, negocieri, planuri, intalniri... toate intr-un ritm nebun, de final de an. Nu vreau sa ma scuz, dimpotriva... spun toate lucrurile astea ca sa inteleg si eu, mai bine, ce s-a intamplat.
...As mentiona totusi, trei evenimente:
1. Maya a implinit 1 an si 5 luni, pe 15 decembrie! Este viata si bucuria mea, este sufletul meu si speranta de care ma agat de fiecare data cand lucrurile nu merg bine.... Ii multumesc lui Dumnezeu pentru preaplinul pe care mi-l da, prin ea, zilnic!
2. Am fost la prima noastra petrecere de Craciun, dedicata copiilor! Compania unde lucrez a organizat o petrecere superba de Craciun, cu brad urias si reni adevarati, un Mos Craciun simpatic si o Craciunita pe masura, cu elfi, clovni si face-painteri...Maya a primit cadou o papusa-bebelus roz (oare de ce nu ma mir ca este roz?! :)) ), care scoate tot felul de sunete...
3. M-am intalnit cu duhovnicul meu, parintele Macarie si, prin spovedanie, mi-am umplut sufletul.

Perioada aceasta este prielnica bilanturilor, impacarilor si deschiderii spre iubire si liniste. Eu asa o percep, in ciuda faptului ca, undeva, tot am impresia ca cineva mi-a furat ... ultimele doua saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu