30 august 2010

They made my day

... imbulzeala, claxoane, nervi si stress. Nimic neobisnuit pentru o dimineata de luni, mai ales daca esti in intarziere si incerci sa ajungi cu masina la birou, traversand tot Bucurestiul.
La semaforul de la Tunari, ca de obicei, coada... Nu mare, doar atat cat sa te intarzie inca doua - trei minute si sa te scoata din sarite. Am profitat de timpul "pierdut" pentru a-mi retusa machiajul facut mai devreme, in goana calului, intre doua plansete de-ale Mayei si explicatiile date noii bone... "Oare i-am spus si unde este sapunul lichid pentru baie?..." ma intrebam in timp ce-mi aranjam usor nemultumita genele rebele din coltul ochilor.
In dreapta, ceva imi distrase atentia. Am ridicat privirea si l-am vazut pe soferul din masina de alaturi cum se agita, incercand sa atraga atentia femeii aflate la volanul masinii din spatele meu. Gesturile si mimica lui imi acaparau toata atentia - mai, frate, il vede sau nu?!!!.... Intr-un final, tipa a ridicat privirea si, vazandu-l, i-a oferit un zambet cat toata fata. Fericit, barbatul i-a trimis doua bezele uriase si a plecat in tromba de langa mine, atragandu-mi atentia ca semaforul este, in sfarsit, verde...

Am zambit cateva minute bune. Bucuria barbatului si zambetul ei cald... made my day.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu