15 septembrie 2009

Doua luni


Iubita mea, la multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa, frumoasa, iubita, fericita ca nimeni altcineva alaturi de cei dragi, cu multi prieteni si multe reusite. Te iubesc.

14 septembrie 2009

Cu biberonul la volan

In ultimii zece ani, am facut multe lucruri inedite in timp ce eram la volan, unele permise, altele interzise minorilor. Dar cea mai provocatoare chestie mi s-a intamplat aseara cand ... am pregatit laptele pentru bebe. Ajunsesem in sfarsit in Bucuresti, dupa un drum lung de trei ore si, pe cheiul Dambovitei, era o coada interminabila de masini, cu soferi care mai de care mai furiosi si mai obositi, care injurau cat ii tinea claxonul, asa cum ii sade bine romanului la intoarcerea din vacanta. Bebe dormea in scaunul de masina dar, auzind claxoane, s-a trezit si a inceput sa urle cu o gura de crocodil... Nimic n-a functionat, cu exceptia lapticului...

In timp, prioritatile ti se schimba. Din punct de vedere al carierei, am demonstrat ceea ce aveam de demonstrat. Din punct de vedere al femeii, al mamei, insa, abia imi dau examenele de capacitate... si, credeti-ma, nu este usor. Daca nimeresc cu usurinta tastele telefonului sau daca ma fardez aproape cu ochii inchisi cand conduc, ei bine, chestia cu prepararea biberonului este naspa. Totul trebuie sa fie cantarit si pregatit la picatura, sa-ti tii cumpatul, in timp ce inaintezi ca melcul metru cu metru, dai semnal, pui frana, il bodogani pe cel din dreapta, iar bebe urla, urla... Oricum, se pare ca aseara am reusit sa fiu mama, sa-mi iau examenul, dar sa-l pic pe cel de partener de trafic responsabil si decent. Sorry, asta este, sunt doar o blonda care incearca din rasputeri sa-si creasca bebelusul intr-un oras dement, dement... Cati barbati ar putea intelege si aprecia asta?... Mult prea putini, cu siguranta... Ei vor doar blonda. Atat.