2 iulie 2009

Good Homes, iulie - august/ Biertan, jurnal de vacanta

Dragilor, imi face o deosebita placere sa va anunt aparitia celui de-al treilea numar consecutiv al serialului "SOS, Salvati cetatile sasesti!", publicat in revista Good Homes.
Aceasta editie de vacanta (numar dublu/ iulie - august) cuprinde patru pagini dedicate celebrei cetati sasesti de la Biertan, inregistrata in Patrimoniul Universal UNESCO: Biertan, jurnal de vacanta. In interiorul materialului, regasiti povesti de suflet, legende si informatii utile despre Biertan si imprejurimile sale - o locatie ideala pentru vacanta voastra de vara. Totodata, puteti citi mai multe despre noua actiune de GeoCaching organizata zilele acestea la Sighisoara, despre Targul de Cai de la Dumbraveni sau despre Casa Dornroschen...

Daca alegeti Biertan ca destinatie de vacanta, veti trai experiente inedite alaturi de perechea voastra (locul are o incarcatura energetica spectaculoasa, simtita pe propria mea piele!), veti admira imprejurimile, veti vorbi cu oameni incredibili si veti putea realiza fotografii spectaculoase, de album (in cadrul taberelor de fotografie organizate de Mioritics). Merita!
Materialul este realizat de aceeasi echipa: Ioana Hodoiu, Mihai Dragomir si subsemnata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu